Nyhet

Shawn Mendes gjør comeback - se albumtrailer her

Den 25 år gamle singer/songwriteren har annonsert den forestående utgivelsen av sitt femte studiealbum

Etter fire år uten nye utgivelser og en avlyst turné i 2022, kommer Shawn Mendes tilbake med det selvtitulerte albumet Shawn. Albumet slippes 18. oktober og er Mendes sitt femte studioalbum.

I et inderlig innlegg på Instagram avslører det unge kanadiske musikktalentet åpenhjertig at de siste årene har vært vanskelige for ham. Han forteller blant annet at han for bare to år siden følte at han ikke lenger visste hvem han var.

Mendes skriver i innlegget, at «for et år siden kunne han ikke en gang gå inn i et studio uten å få panikk». Ord som taler direkte inn i dagens ånd med økt fokus på særlig unges psykiske helse. Tekstene på det kommende albumet er, ifølge kunngjøringen, basert på indre reiser og opplevelser som Mendes håper vil gi lytterne varme og jording.


I en pressemelding beskriver han også albumets låter som "dialoger med seg selv", og han lover i den forbindelse at albumet er hans mest intime og lyriske verk til nå.

De første singlene fra albumet er "Why Why Why" og "Isn't That Enough". De slippes 8. august, som forøvrig er Shawn Mendes sin 26-årsdag. Samtidig med kunngjøringen har Mendes delt en albumtrailer, der naturen, sosialt samvær og stille akustisk gitarspill står i fokus, og skaper følelsen av jording han fremhever i Instagram-innlegget.


ANNONCE