Nyhet

LIZZO TEASER NYTT ALBUM: Hvis du bare visste...

I midten av en etterlengtet pause på Bali har verdensstjernen avslørt via Instagram at hun jobber med et nytt album.

Den amerikanske sangeren Lizzo teaser at et nytt album er på vei. Forrige uke delte artisten en reel på Instagram, og reflekterte over fremgangen hennes, både fysisk og mentalt, siden 2021.

"Jeg hadde ikke tenkt å legge ut dette på Instagram, men i 2021 ville jeg vært sååå stolt av 2024 meg. Og jeg snakker IKKE bare om kroppen min hvis du bare VISSTE hva jeg har gjort for min mentale og følelsesmessige helse det siste året …wheeeew ikke bekymre deg, jeg skal skrive et album om det,” sier underteksten til bildet.

 Nyheten om et kommende album kommer bare dager etter at Lizzo kunngjorde at hun er på Bali, Indonesia, og tar et "sabbatår" for å fokusere på hennes velvære. I et annet Instagram-innlegg, der hun står i regnet iført en svart badedrakt, forklarte Lizzo at hun tar et sabbatsår for å «beskytte freden hennes».

Dette er ikke første gang Lizzo snakker om en pause. I mars tidligere i år kunngjorde hun at hun sluttet som svar på kritikk hun mottok på nettet. Like etter avklarte hun imidlertid at hun ikke sluttet med musikk, men i stedet med å gi energi til negativitet.


"Det jeg ikke slutter med er gleden jeg føler i livet, som å lage musikk og få kontakt med mennesker fordi jeg vet at jeg ikke er alene"

Artist møter storm av kritikk - returnert adoptivhund

ANNONCE