Nyhet

Liten dansk lydspesialist vinner prestisjefylt pris

Den lille bedriften Canvas HiFi har nettopp skrevet historie ved å vinne den prestisjetunge EISA Best Product Award 2024-2025 i kategorien Premium Soundbar

Canvas HiFi har med sin innovative soundbar klart å revolusjonere markedet for TV-lyd. Soundbaren er utviklet for å levere en kinolignende lydopplevelse, samtidig som den har et minimalistisk og elegant design som passer inn i de fleste hjem.

EISA fremhever spesielt soundbarens avanserte teknologi, som sikrer en krystallklar lyd og en dyp bass. Dessuten kan soundbaren tilpasses forskjellige TV-størrelser og rom.

Med prisen i hånden forventer Canvas HiFi en enda større etterspørsel på deres produkter. Firmaet har allerede opplevd stor suksess på det internasjonale markedet, og med EISA-prisen i bagasjen forventes denne suksessen bare å øke.


"Vi er utrolig stolte over å motta denne prisen," uttaler Laust Nielsen, medgrunnlegger og CEO i Canvas HiFi i en pressemelding og fortsetter:

"Det er en stor anerkjennelse av vårt arbeid og et bevis på at vi har skapt noe helt spesielt."

Om Canvas HiFi


Canvas HiFi er et dansk selskap som spesialiserer seg på high-end lydløsninger. Selskapet ble grunnlagt i 2022 og har siden da vunnet internasjonal anerkjennelse for sine innovative produkter.

LES OGSÅ: Apple jobber med iPhone Air i skjul

ANNONCE