Nyhet

Fanspekulasjoner – han er Linkin Parks nye sanger

Det spres rykter blant fansen om at Sum 41-frontmann Deryck Whibley kan være på vei til å bli Linkin Parks nye sanger etter en mystisk teaser fra begge bandene.

Rykter om at Sum 41s frontmann Deryck Whibley er i ferd med å bli Linkin Parks nye sanger, spres blant fansen. Spekulasjonene vokste etter at Sum 41 oppfordret følgerne sine på sosiale medier til å «tune in» denne onsdagen for en «Deryck Whibley-kunngjøring».


Mange fans har uttrykt sin entusiasme, med kommentarer som: "Helvete, han er Linkin Parks nye sanger!", mens andre er mer skeptiske: «Elsker Deryck, men håper virkelig han ikke blir Linkin Parks nye sanger».

I mellomtiden har Linkin Park delt en mystisk nedtellingsvideo på sosiale medier, noe som gir ytterligere næring til spekulasjonene.

 

Linkin Park høstet stor suksess på 2000-tallet og er et av de bestselgende bandene i samme periode. I 2017 ble musikkverdenen rystet av dødsfallet til forsanger Chester Bennington, og siden den gang har gruppen ligget lavt.


Tidligere har det blitt sagt at Evanescence-sangerinnen Amy Lee ligger øverst på listen over mulige nye sangere, noe hun selv har benektet, men var svært positiv til.

LES OGSÅ - RYKTER: Linkin Park vurderer gjenforeningsturné

ANNONCE