Nyhet

Artist møter storm av kritikk - returnert adoptivhund

Lily Allen får skarp kritikk etter at hun returnerte sin adopterte hund. Hvorfor? Fordi den spiste barnets pass.

Den britiske artisten Lily Allen møter kritikk etter en historie i podcasten hennes Miss Me?Allen avslørte at hun returnerte en hund hun adopterte etter at den tygget opp hennes og døtrenes pass, melder Us Weekly.

Allen sier at hendelsen forårsaket store problemer under pandemien, ettersom passene også inkluderte visumene deres, noe som gjorde det umulig for døtrene å besøke faren sin i England i flere måneder.

- Hun spiste alle tre passene våre og de hadde visumene våre i dem. Jeg kan ikke engang fortelle deg hvor mye det kostet meg å bytte ut alt fordi det var under covid og det var bare et absolutt logistisk mareritt.


Hun valgte derfor å levere tilbake hunden.

Denne jævla hunden spiste opp passene våre. Jeg kunne bare ikke se på henne. Jeg følte «du har ødelagt livet mitt», sier hun.

Hendelsen har utløst sterke reaksjoner i sosiale medier, med kritikere som hevder at Allen burde tatt bedre ansvar for hunden. Til tross for kritikken planlegger hun å adoptere en ny hund, som hun sier skal hete Jude Bellingham, etter den engelske fotballspilleren.


Alice In Chains gir ut nyutgivelse av comeback-albumet

ANNONCE