Nyhet

A$AP Rocky gir ut album - og deler ny musikkvideo

Rapperen har flyttet utgivelsen av sitt etterlengtede album

A$AP Rocky hadde planlagt å gi ut sitt etterlengtede nye album, Don't Be Dumb, 30. august, men oppfølgingen av Testing (2018) er nå utsatt. Ifølge Pitchfork vil det kommende albumet i stedet lande til høsten. I mellomtiden har A$AP Rocky delt musikkvideoen til sin siste singel «Highjack», som han slapp i begynnelsen av måneden i samarbeid med Jessica Prat.

Han debuterte med albumet Long. Live. A$AP. som ble utgitt i januar 2013 og var en stor suksess. Albumet inneholdt kjente spor som «Goldie» og «Fuckin' Problems», sistnevnte med gjesteopptredener fra Drake, 2 Chainz og Kendrick Lamar.

Hans andre album, At. Long. Last. A$AP, ble utgitt i 2015 – det vanskelige viste seg å ikke være noe problem for den amerikanske rapperen: GAFFAs anmelder på den tiden ga albumet hele fem stjerner. I 2018 ga han ut sitt tredje studioalbum, Testing (2018), som kun fikk tre stjerner fra GAFFAs anmelder.


I tillegg til sin musikalske karriere har han vært gjenstand for offentlig oppmerksomhet på grunn av kontroverser og juridiske problemer, inkludert en fengsling i Sverige i 2019, som vakte internasjonal oppmerksomhet.

Det kommende albumet, Don't Be Dumb, slippes denne høsten og inneholder – i tillegg til Jessica Prat – bidrag fra Pharell og Tyler, the Creator, og produsentlisten (i tillegg til Tyler, The Creator) inneholder Metro Boomin, Hit-Boy og The Alchemist GQ.

Den offisielle musikkvideoen til "Highjack" kan sees her:


Asap Rocky i retten - anklaget for å ha skutt en venn

ANNONCE