Nyhet

RECAP: Coachella 2024 helg 2

Et over gjennomsnittet forberedt Grimes-konsert og en rapper med brukket fot. Festivalens andre helg bød også på snacks.

Grimes hadde en tøff første uke på festivalen der settet hennes hadde blitt forberedt av noen andre, og la flere sanger ute av tempo. Dette resulterte i flere skrik av frustrasjon og nummeret hennes ble oppsummert som en stor fiasko.

I uke to var artisten mildt sagt forberedt. Før kvelden skrev hun på X at det kan bli det mest innøvde Grimes-settet noensinne. Og stjernen leverte. Før hun gikk på scenen, spilte hun selvironisk noen høydepunkter fra forrige ukes nedsmelting før hun fremførte et feilfritt nummer.

 


 


Feilfritt er mer enn man kan si om Kid Cudi og konserten hans. Under sangen "Memories" hoppet rapperen av scenen i et forsøk på å komme nærmere publikum. Han landet deretter uheldig og brakk foten og ble tvunget til å avslutte settet sitt tidlig, ifølge NME.

Kid Cudi ble deretter båret ut og kjørt til sykehuset. Et uheldig utfall for rapperen som var tilbake på Coachella for første gang siden 2019. Senere postet han en tekstmelding på X der han forsikret fansen om at han hadde det bra, men at foten hans var brukket.

 


I løpet av søndagen spilte DJ Snake. Som en overraskelse hadde franskmannen med seg 50 Cent som åpnet forestillingen med "Many Men (Wish Death)" og deretter kjørte en medley med "P.I.M.P" og "In Da Club", til applaus fra publikum. DJ-en hadde også en rekke overraskelser i løpet av den første helgen av festivalen, hvor han inviterte Kodak Black og Robin. S.


Tyler, The Creator gjorde to energiske forestillinger på Coachella 2024. I løpet av festivalens første helg tok han med seg en rekke gjester på scenen, inkludert Childish Gambino, A$AP Rocky, Kali Uchis og Charlie Wilson.

Helg to valgte han å kun ha én gjesteartist i form av sin tidligere bandkamerat Earl Sweatshirt. Sammen fremførte de en forkortet versjon av sangen "AssMilk" fra 2009, en track fra Tylers debutalbum Bastard. Sangen hadde ikke blitt fremført foran et livepublikum siden 2014.

 


 

 

ANNONCE