Nyhet

Sum 41-sangeren gir oppdatering fra sykehuset: "I de beste hender"

"Jeg holder motet oppe og gjør mitt beste for å komme meg gjennom alt dette."

Sum 41-frontmann Deryck Whibley deler en oppdatering om helsen sin etter nylig å ha blitt innlagt på sykehus med lungebetennelse, rapporterer Loudwire.

Vokalistens kone, Ariana Whibley, bekreftet på sosiale medier forrige uke at Deryck ble innlagt på sykehus samme dag som paret egentlig skulle feire sin åttende bryllupsdag i Chicago. Hun forklarte at mannen hennes ville bli på sykehuset i flere dager på grunn av risikoen for hjertesvikt.

Ariana fortalte deretter sine følgere at Deryck hadde blitt utskrevet etter vellykket behandling og at han nå ville bli "tatt hånd om av moren sin, som er en registrert sykepleier, og meg selv"


Tirsdag la sangeren selv ut en melding på bandets sosiale medier-sider, hvor han takket fansen for å ha vist ham «så mye kjærlighet og støtte».

«Selv om jeg ennå ikke er helt restituert og har fått beskjed om å være forberedt på en berg-og-dal-bane av sykdom i de kommende ukene, holder jeg motet oppe og gjør mitt beste for å komme meg gjennom alt dette», skriver han.


Whibley ble tidligere innlagt på sykehus i 2014 på grunn av alvorlig lever- og nyreskade forårsaket av alkoholmisbruk. Han lå på sykehus i nesten en måned og ble fortalt av legene at det ville være livstruende om han drakk alkohol igjen.

Tidligere i år annonserte Sum 41 at de skulle skilles etter en siste live-turné.

 


ANNONCE