Nyhet

Stormzy offentliggjør dato på nytt album

Tolv nye låter er rett rundt hjørnet.

Stormzy har nettopp offentliggjort This Is What I Mean, som blir Croydon-rapperens tredhe studioalbum. For å dele nyheten, har han vendt tilbake til sosiale medier etter nesten tre år. I innlegget viser han fram det kommende albumomslaget. 

Mesteparten av de tolv låtene på albumet er skrevet på en leir på Osea Island i England, skriver NME

«Når du hører om musikkleirer, høres de alltid intense og dystre ut. Folk sier: 'Vi skal lage et album'. 'Vi skal lage hitlåter.' Men dette føltes vakkert og fritt. Vi er alle musikere, men vi laget ikke alltid musikk. Noen dager spilte vi fotball eller gikk og tok bilder, sier Stormzy og fortsetter:


«Og biproduktet av det var veldig vakker musikk. For når du forener den etosen med musikere i verdensklasse og de beste produsentene, låtskriverne og artistene i verden, og når vi alle er på samme sted, er det en oppskrift på noe ingen kan forestille seg. Du kan ikke regne deg fram til hva det kan bli. Og det skapte en stor del av albumet.»


 

Nylig slapp den britiske rapperen den syv minutter lange «Mel Made Me Do It», som ikke er en del av albumet. This Is What I Mean kommer 25. november, nesten tre år etter Heavy Is The Head.

This Is What I Mean spor:


1. Fire + Water

2. This Is What I Mean

3. FireBabe


4. Please

5. Need You

6. Hide & Seek


7. My Presidents Are Black

8. Sampha’s Plea

9. Holy Spirit


10. Bad Blood

11. I Got My Smile Back

12. Give It To The Water


ANNONCE