Nyhet

Flere sterke internasjonale navn til Nattjazz

GAFFA.no - alt om musikk.

Programmet til jazzfestivalen i Bergen fylles på.

I dag er det klart at Thundercat (bildet), Khruangbin og La Dame Blanche er klare for Nattjazz 2018.

— Thundercat og Khruangbin har vi fulgt med på en stund og prøvd å få til festivalen tidligere, men endelig kan vi presentere disse to fantastiske og høyst aktuelle artstene på scenen i Bergen for første gang, sier pressesjef i Nattjazz, Roger Lygre Solvang.  


LES OGSÅ: The Cure-frontmannen kuraterer sin egen festival.

— Vi har hatt noen legendariske konserter med både Buena Vista Social Club og andre cubanske artister på Nattjazz tidligere, så vi gleder oss til å få oppleve den nye generasjonen med musikere som La Dame Blanche er en sterk representant for, sier han videre.

Står bak et av fjorårets beste album


Stephen Bruner har under artistnavnet Thundercat vist seg som en svært så allsidig bassist - og artist. Ikke bare har han lagt sin umiskjennelige groove til utgivelser av Kendrick Lamar, Flying Lotus, Suicidal Tendencies og Kamasi Washington, han har også gitt ut flere sterke soloalbum, senest det svært kritikerroste Drunk i fjor.

LES OGSÅ: Fremfører klassisk album i sin helhet på kommende turné.

Albumet ble av GAFFA-redaksjonen kåret til et av fjorårets aller beste album.


Artikkelen fortsetter under videoen.

«Superlåta Them Changes har fått lov til å bli med videre fra 2015, noe som er et gledelig gjenhør. At Michael McDonald og Kenny Loggins dukker opp på Show You The Way er pynten på kransekaka, og er med på å gjøre Drunk til en av årets beste lytteropplevelser», skrev vi blant annet da vi oppsummerte året.


LES OGSÅ: Anmeldelse av Datarocks nye album.

Årets Nattjazz går av stabelen 25. mai til 2. juni. Artister som Charlotte Dos Santos, Ola Kvernbergs Steamdome, Rohey, Cory Henry & The Funk Apostles, Zap Mama, Sam Amidon og Nils Økland Band er allerede bekreftet til programmet.

ANNONCE