Nyhet

Han åpner Orange Scene på Roskilde

GAFFA.no - alt om musikk.

Det er Martin Hedegaard og hans band Saveus som får æren av å åpne den ikoniske hovedscenen på sommerens utgave av Roskilde Festival.

Dette kommer frem i en pressemelding fra den danske festivalen onsdag ettermiddag. Det danske stortalentet vendte tilbake til musikken i 2015 med en opptreden på P3 Guld, og har kun styrket sin posisjon i hjemlandet siden.

LES OGSÅ: Arrangerer tre dager lang progfestival i Bergen.


Ifølge GAFFA Danmark er det snakk om et av landets beste liveband, og det er nok også derfor Saveus har fått det ærefulle oppdraget.

— Jeg er beæret over at Roskilde har utpekt Saveus til å åpne Orange Scene. Roskilde er en festival vi alle har kommet til flere år på rad, siden vi var gamle nok, og allerede da vi spilte på Countdown-scenen i 2016 var det en stor drøm for oss bare å være på plakaten, sier Hedegaard i en kommentar.

Artikkelen fortsetter under videoen.

Han legger til:


— Det å skulle spille på deres største scene denne sommeren er en drøm som går i oppfyllelse. Vi vil gå på scenen og gi alt vi har. Det er ikke så komplisert. Vi skal spille røven ud av bukserne, som vi alltid gjør, og gi Orange den åpningskonserten som scenen fortjener.


LES OGSÅ: Øyafestivalen-konsept får en ny vri.

Saveus er for tiden i gang med å spille inn nytt materiale. De to første singlene fra bandets kommende album er allerede ute. Det dreier seg om låtene Time Can Heal A Man og Watch The World.

I morgen klokken 08:00 offentliggjør Roskilde Festival for øvrig årets festivalplakat og en rekke nye navn til sommerens festivalprogram. Tidligere har store navn som Eminem, Gorillaz, Bruno Mars, David Byrne, Fever Ray, Stormzy, My Bloody Valentine, Nine Inch Nails, Nephew, Benal og First Aid Kit blitt bekreftet til sommerens utgave av den danske festivalen.


ANNONCE