Nyhet

Albumklare til høsten - men den planlagte arenaturnéen må utsettes

GAFFA.no - alt om musikk.

14 år etter forrige plate melder Tears For Fears at de holder på å ferdigstille et nytt album som skal slippes til høsten.

Det skriver Consequence Of Sound om new wave-veteranene Roland Orzabal og Curt Smith.

Kjent for 80-talls hitlåter som Shout og Everybody Wants To Rule The World, slapp de i fjor høst sin første nye låt på 13 år, I Love You But I’m Lost. Sangen var en av to nykommere hentet fra samlealbumet Rule The World, sluppet i oktober.


LES OGSÅ: Dette er grunnen til at ingen ville innlemme Dire Straits i Rock & Roll Hall Of Fame.

27. april skulle Tears For Fears dratt i gang en storstilt arenaturné på hjemmebane i Storbritannia og Irland, med Alison Moyet som gjest. Turnéen skulle starte 27. april og ta dem til en rekke storscener – inklusive O2 i London.

Men nå har legene beordret full stopp, melder bandet på sin hjemmeside:


«På grunn av uforutsette helseanliggender og på legens ordre» er de utsolgte turnédatoene i april og mai nå flyttet til januar og februar 2019. En festivalopptreden 26. mai i England er avlyst, samt et knippe datoer på kontinentet i mai som er utsatt til 2019.

Artikkelen fortsetter under videoen.


I fjor sommer ble deler av bandets turné i USA avlyst da Orzabals kone Caroline døde i juli. De hadde vært gift i 35 år. Orzabal sa dette til Express and Star etter duoens opptreden i Royal Albert Hall i oktober:

— Jeg vet ikke hva jeg skulle gjort om det ikke var dette. Det er godt å bli tvunget til å forbli i nåtiden.

LES OGSÅ: Tungrockgiganter til Norge.


(©NTB)

ANNONCE