Nyhet

System Of A Down med oppdatering om nytt album

Bassist Shavo Odadjian sår tvil om det i det hele tatt blir noe av den kommende utgivelsen som ble annonsert i fjor høst.

Bassist Shavo Odadjian sår tvil om det i det hele tatt blir noe av den kommende utgivelsen som ble annonsert i fjor høst.

Det var i fjor høst at System Of A Down avslørte at etter en tolv år lang albumtørke var bandet igjen klar for et albumslipp i løpet av 2017. Dette ble først rapportert i et intervju med Kerrang, der bandets trommis John Dolmayan uttalte at 15 låter allerede var skrevet ferdig. 

Siden har bandet, som slapp fem plater før det ble oppløst i 2006 og ikke har gitt ut noe siden gjenforeningen i 2010, spilt flere konserter i Norden - med opptredener på Copenhell i Danmark og Bråvalla i Sverige de siste ukene.


LES OGSÅ: Vil starte ny festival - uten menn.

Dessverre for norske fans ble det ingen festivalbesøk i Norge i denne omgang - og nå kommer det nok en skuffelse.

Artikkelen fortsetter under videoen.

Ifølge NME ser det nemlig mørkt ut for albumslipp i år. Under en Q&A-session med fans på YouTube svarte bassist Shavo Odadjian (bildet) følgende da det dukket opp spørsmål om det nye albumet:


— Jeg vet. Jeg venter også på et nytt album. Det skjer ikke. Jeg vet ikke... Jeg vet ikke når det kommer til å skje, men ikke akkurat nå...


LES OGSÅ: Raser mot Morrissey-film.

Vel, det blir spennende å se hva som skjer i denne saken. Vi krysser fingrene for at bandet finner ut av det hele.

ANNONCE