Nyhet

Inviterer til spesiell konsertkveld i Oslo

Baya fremfører debutalbumet «Oslo / Harlem» i sin helhet på Parkteatret - med en rekke gjestemusikere.

Baya fremfører bejublet debutalbum i sin helhet - med en rekke gjestemusikere.

I slutten av februar slapp Andrew Murray Baardsen debutalbum under aliaset Baya; Oslo / Harlem. Utgivelsen ble belønnet med fem stjerner her i GAFFA - og vår anmelder skrev blant annet at den inneholdt en «kvalitetsrik og innovativ produksjon».

LES OGSÅ: «Personlig og interessant utgivelse fra Baya».


Fredag 12. mai tar Baardsen, i samarbeid med RBMA (Red Bull Music Academy) utgivelsen ut på scenen på Parkteatret i Oslo i en spesiell setting. Denne kvelden blir det en unik mulighet til å besøke hans Baya-univers.

Konsert, kunstutstilling og performance

I vinter reiste han til Harlem og sammen med sin far skapte han 18 masker som publikum vil være vitne til under konserten i Oslo.


— Jeg elsker og hater på samme tid at jeg alltid må tøye strikken littegran lenger enn det som er sunt og hadde gitt meg hjertero. Dette er det mest ambisiøse prosjektet jeg har gjort til nå. Jeg har samlet sammen en gjeng med de beste musikerne, dratt til New York og laget maaange lysende masker, og har skapt min egen verden til Baya. Jeg gleder meg til å kunne vise det til publikum, sier Andrew Murray Baardsen i en kommentar.

LES OGSÅ: Stort intervju med Torgny.

De lyssatte, interaktive maskene vil ifølge arrangørene spille overens med de komplekse rytmene fra Oslo / Harlem, når Baya presser grensene for hva en konsert, kunstutstilling og performance i harmoni kan gi publikum.


Billetter til konserten kan kjøpes her.

LES OGSÅ: Baya på Trondheim Calling.


ANNONCE