Nyhet

Fans hjelper den amerikanske artisten Nelly med å betale gjelden

Rapperen skylder den amerikanske stat mer enn 2.412.283 dollar på grunn av manglende skattebetaling.

For et par dager siden meldte det amerikanske nettstedet TMZ at Nelly (bildet) skylder den amerikanske stat mer enn 2.412.283 dollar på grunn av manglende skattebetaling.

Artisten har vært nummer én på den amerikanske Billboardlisten og vunnet adskillige Grammy Awards, blant annet, men også superstjerner har behov for hjelp innimellom.

Ikke lenge etter offentliggjøringen av gjelden begynte også fans å streame hans mange hits i håp om å kunne hjelpe. For hvor mange ganger må man spille hans største hits for å kunne hjelpe ham ut av gjelden?


Det New York-baserte webmagasinet Spin har regnet på det og funnet ut at Nelly får mellom 0.006 og 0.0084 dollar hver gang man strømmer hiten Hot In Herre på Spotify. Med en gjeld på mer end 2,4 millioner dollar betyr det at man må trykke på avspillingsknappen bortimot 402.880.500 ganger for å kunne slette gjelden.

Det høres kanskje mye ut, men det behøver ikke å være så vanskelig hvis mange nok gjør det? 7 timers søvn er lik 110 avspillinger, som en fan tweetet kort tid etter at nyheten ble offentliggjort. Nelly trender dessuten i skrivende stund på Twitter under hashtaggen #HotInHerreStreamingParty.

Hør Hot In Herre på Spotify her:

ANNONCE