Nyhet

by:Larm 2016: Hester V75s 5 anbefalinger

Vi har spurt et knippe artister på by:Larm-programmet om hvilke artister man bør sjekke ut i år. Dagens navn er bergensrapperne i Hester V75!

Vi har bedt et knippe by:Larm artister sette seg ned med programmet til festivalen og trekke frem sine favoritter, fortelle kort om hvorfor de liker dem og dele en låtanbefaling.

Denne gangen er det Hester V75s tur, disse gutta er et av de siste tilskuddene innen rap fra Bergens spennende hiphop-scene. De er syv medlemmer og inspirasjonen deres er variert, det kan gå fra å være jazzete tendenser til ren grime i løpet av få minutter

Hvis du ikke fikk med deg Arys by:Larm-anbefalinger tidligere denne uken kan du sjekke det ut her


Liss - Always

Første møtet vårt med Liss var da David og Eirik tilfeldigvis ramlet inn på konsert med de på Roskilde i fjor. De var så mat i stilen, og har en skikkelig fin r'n'b-ete greie på gang, så vi ble og så hele konserten. Vokalisten har og en helt unik og fet stemme. En annen funny detail med gruppen er at han ene kisen har mat pose med samlede bein i alle pressebildene deres.

Liss spiller på Internasjonalen 3. mars klokken 20:00 og Gamla 4. mars klokken 00:30.

dePresno - Forever


Han er en jævlig mat kis og en tjommi type, og en god venn av oss. Han er også god å synge, og utrolig glad i druer. 


dePresno spiller på NRK P3 Sentrum Scene 3. mars klokken 23:00 og John Dee 4. mars klokken 20.00.

Abra - Roses


Hun er jævlig mat i stilen, og er jævlig sexy (alle digger det Calvin Klein undertøyet). Og hele den beaten på Roses, den basslinjen… 

Abra spiller på Internasjonalen 3. mars klokken 23:00 og RMBA-stage 4. mars klokken 01:00.


Great News - Love Her

Gitaristen booket oss til Phonofestivalen. Vet egentlig ikke så mye om de to andre, men ser ikke bort i fra at de er ganske mat. Musikken er i alle fall det. og det kan hende det kommer et samarbeidsprosjekt som heter 'Great Horses' - men mest sannsynlig ikke. 

Great News spiller på Uhørt 4. mars klokken 20.30 og Drømmeteltet 5. mars klokken 14.30.

Charlotte Dos Santos - Move On


Hun lager noe av den beste soulmusikken som har kommet ut fra Norge. Ikke at Norge har hatt så mye soul gjennom tidene. Hun har en helt perfekt, silkemyk vokal, og skikkelig fine, detaljerte produksjoner. 


Charlotte Dos Santos spiller på Gamla 3. mars klokken 21.30 og Sat 5. mars klokken 19.30.

Her kan du høre Hester V75 (feat. One $ushimane) med låta Playaz:

ANNONCE