Nyhet

Taket kollapset på Sentrum Scene i Oslo under konsert - flere skadet

Det foregår et fadderuke-arrangement på spillestedet i dag, hvor blant andre Steve Aoki spiller.

Deler av taket på Sentrum Scene i Oslo skal ha kollapset i dag. Det melder VG.

Ifølge avisa er det et fadderuke-arrangement i regi av BI som arrangeres på spillestedet i dag, hvor blant andre Steve Aoki (bildet) opptrer.

DJ-stjernen skal ha stått på scenen da taket begynte å kollapse.


— Patruljene på stedet forteller at det er flere som har fått noe i hodet og at de har blod i ansiktet, uttaler operasjonsleder i Oslo-politiet Vidar Pedersen til VG.

Sentrum Scene har samme eiere som Rockefeller og John Dee (som ligger like i nærheten i Oslo sentrum). Spillestedet har en kapasitet på 1.750 tilskuere, og lokalet skal ha vært fyllt opp under opptredenen til Steve Aoki.

Lokalet skal nå være evakuert, og 15 personer har ifølge politiet fått lettere skader.


Rockefeller har i kveld sendt ut følgende pressemelding:


"Vi er forferdelig lei oss etter ulykken som skjedde på Sentrum Scene i dag. Deler av murpuss fra et begrenset område (ca. 1 m2) av himlingen falt ned og skadet ungdommer som var gjester på arrangementet.
Vi har fått opplyst at heldigvis er ingen kritisk skadd. Vi berømmer alle ansatte og vakter som var på jobb for innsatsen med å bistå gjester og å evakuere Sentrum Scene på en raskt og trygg måte.

Våre tanker går til de som ble berørt av ulykken og til alle ungdommene som var på et i utgangspunktet positivt og hyggelig arrangement.

Vi er svært opptatt av sikkerhet. Det skal være trygt å gå på konsert på Sentrum Scene for både publikum og ansatte. Vi vil fortsette med å sette fokus på sikkerhet også fremover.


Vi avventer nå Politiets og andre tekniske undersøkelser for å finne årsaken til at murpussen falt ned fra himlingen."

ANNONCE