Nyhet

Alvin Stardust død etter kort tids sykeleie

Den britiske popsangeren døde i en alder av 72 år.

Den engelske popsangeren Alvin Stardust ble nylig diagnosert med metastatisk prostatakreft og har nå mistet sitt liv til sykdommen i en alder av 72 år. Sangeren døde hjemme ved siden av sin tredje kone, Julia Paton, og familien.

Stardusts manager Andy Davies uttaler til Classic Rock: "Alvin og jeg hadde akkurat begynt å samarbeide igjen de siste par årene, fordi vi begge to mente at han rent musikalsk ennå hadde en hel del å gi og å utforske. Så vi spilte inn et album som er en form for testamente til en kunstner som ga sin karriere til musikken."

Alvin Stardust, som opprinnelig heter Bernard Jewry og i begynnelsen av karrieren var kjent under navnet Shane Fenton, ble nyligt ferdig med sitt første album på 30 år, og utgivelsen vil på tross av det sørgelige dødsfalled fortsatt skje i november.


Stardusts talsmann beskriver albumet slik til Classic Rock: "Det er en fullstendig ekstraordinær plate – vi har spilt den for folk, som oppiktig trodde at det de hørte var Johnny Cash eller Glen Campbell. Ingen gjettet at det var Alvin. Skiva er fantastisk og blir utgittt neste måned – for det er hva han ville ønsket."

Stardust ble en stor stjerne på 70-tallet, en periode der han utga en rekke sanger som ble hits, blant annet Jealous Mind og I Feel Like Buddy Holly.

Du kan høre en tredje hit, My Coo Ca Choo her:


 

ANNONCE