Nyhet

— Ikke kjøp den

Liam Gallagher med klar beskjed til fansen om den kommende gjenutgivelsen av Oasis sitt debutalbum.

Liam Gallagher er stadig i søkelyset for sine friske utspill. Det er blant annet ikke lenge siden han var ute og disset egne musikkvideoer på et kommentarspor på Oasis (bildet) box-setet Time Flies. Sporet er også lagt ut på YouTube, les mer og se det hysteriske klippet her.

Det ble selvsagt også ryddet plass til Gallagher på GAFFAs nylige liste over de mest skandaløse Brit Awards-øyeblikkene gjennom tidene, for ikke å snakke om haugevis av krangler med blant annet Robbie Williams, på bakgrunn av den tidligere sangeren i Oasis/nåværende sangeren i Beady Eye var ganske krass i sine meninger om Williams' boyband Take That på 90-tallet. Dette var riktignok før paret ble observert i en bromantisk klinsj under Glastonburyfestivalen rett før Williams forlot Gary Barlow & co. Mer om det her.

Det siste tilskuddet på lista er at Gallagher gjør noe så utradisjonelt som å be fansen om å ikke kjøpe den kommende gjenutgivelsen av Oasis' debutalbum Definitely Maybe. Det ble onsdag 26. februar annonsert at albumet skulle gis ut på nytt for å markere albumets 20-års jubileum i mai. Andreutgivelsen vil også inneholde eksklusivt materiale og uutgitte opptak. 


Twitter-meldingen, som ble skrevet på fredag, lyder som følger: "HOW CAN YOU REMASTER SOMETHING THATS ALREADY BEING MASTERED.DONT BUY INTO IT.LET IT BE LG X".

Klar beskjed der, altså.

Gjenutgivelsen er den første i den nye Chasing The Sun-serien fra Big Brother Recordings, med Oasis sine album What's The Story (Morning Glory)? og Be Here Now som gjenutgis senere i år.


ANNONCE