Nyhet

Videopremiere: Familjen

Ikveld spiller svenske Familjen på Gut Feelings i Oslo, sjekk ut den splitter nye musikkvideoen her!

Familjen, alias Johan T. Karlsson, alias verdens beste Karlsson, slapp i fjor albumet «Allt På Rött», og har siden slippet ikke akkurat gjort seg mindre populær som en av de mer alternative elektropop-artistene i Skandinavia. Nå slippes ny singel fra albumet, og denne gangen er det «Väger Ett Andetag» som skal ut. 

Musikkvideoen er satt sammen av klipp fans har sendt inn for anledningen. Vi ble så glade av videoen, at vi umiddelbart måtte ta en kjapp prat med Karlsson.

Hvordan fikk dere ideen til denne musikkvideoen?


– Jeg har ikke laget eller medvirket på denne videoen, så jeg er faktisk ikke helt sikker på hvordan idéen kom. De som laget videoen forklarte idéen, og jeg bare likte og trodde på den. Det ble en grym video!

Forrige gang GAFFA snakket med deg, hadde du nettopp sluppet albumet. Hvordan har snart ett år med «Allt På Rött» vært?

– Jeg spilte en hel del live etter albumslippet, så tok jeg fri en god stund. Nå har jeg bygget nytt studio, og har begynt å produsere og mikse for andre. Det er kjempegøy, og nå begynner jeg å kjenne at jeg vil begynne på neste Familjen-album også.


Familjen spiller på Parkteatret sammen med Kate Boy, Scout Niblett og Ulrich Schnauss ikveld, i forbindelse med Gut Feelings. Det var samme sted Karlsson var å se ved forrige besøk, men hva kan man forvente av konserten denne gangen?

– Publikum kan forvente seg meg, med skjegg. Vi kommer dessuten til å bytte ut to låter til remiksversjoner. Det blir mye dansemusikk!

Da skulle det passe greit å varme opp med denne rykende ferske musikkvideoen:


 

ANNONCE