Nyhet

Big Dipper flytter på seg

Denne sommeren var det noen som tolket Alina Devecerski litt mer bokstavelig enn andre - platebutikken Big Dipper flytter nå på seg fra de gamle lokalene i Torggata Bad.

Når platebutikken Big Dipper nå flytter fra sine gamle lokaler i Torggata Bad, så markeres det med en hel helg festiviteter. De nye lokalene i Møllergata 1, altså bare et par hundre meter fra de gamle lokalene. Alle som allerede savner butikken i Torggata Bad kan trøste seg med følgende ord fra Big Dipper:

– Butikken i Torggata Bad forsvinner, men vi gråter ingen tårer, for den nye sjappa er nok det nærmeste vi noengang vil komme i vår misjon om å lage den perfekte platebutikk. Det blir rett og slett en vanvittig fet sjappe!

Fredag 12. oktober åpner butikken klokken 14, klokken 18 går plateaktuelle Smoke Mohawk på scenen. Smoke Mohawk, blant annet med Thomas Felberg (WE) og Rolf Yngve Uggen (Gluecifer) i stallen, er blant de få som står på barrikadene for «skandinavisk rock», og slipper det noe mer psykedeliske andrealbumet «Viva El Heavy Man» samme dagen som nyåpningen av Big Dipper.


Lørdag 13. oktober kan man lett sette av nesten hele dagen og kvelden i Big Dippers navn - klokken 14 spiller enda en plateaktuell artist, nemlig Ida Jenshus. Klokken 21 åpner dørene på andre siden av gaten, i Gamlas lokaler. Her har Big Dipper hentet inn et av sine svenske favorittband og et av sine norske favorittband - The Amazing (bildet) og The Apricot.

Billetter til konsertene på Gamla er tilgjengelige via Big Dipper.


 

ANNONCE