Kjedelig avlysning for Øyafestivalen

Det var nok mange som hadde gledet seg til å oppleve Solange Knowles på Øyafestivalen i beynnelsen av neste måned. Nå har imidlertidig R&B-sangerinnen trukket seg fra resten av sommerens festivaldatoer siden hun vil prioritere familien sin i tiden fremover.

I en pressemelding beklager sangerinnen avlysningene, og skriver:

«Jeg er veldig lei meg over å måtte kansellere resten av sommerens festivaldatoer. Jeg skulle ønske jeg greide å forklare dere hvor vanskelig avgjørelsen har vært, men å flytte til en ny by, få sønnen min inn på en ny skole og samtidig skriving og innspilling av nytt materiale til min neste plate har tatt all min tid og krefter. Dette var en avgjørelse som jeg bare måtte ta for å få litt stabilitet i familielivet fremover.»

Hun avslutter med å love å gjøre opp for seg, og at hun snart vil besøke byene som blir rammet av avlysningene igjen.

I tillegg til hennes eneste norske konsert på Øyafestivalen, har sangerinnen også trukket seg fra Way Out West i Sverige og Smukfest i Danmark, samt en rekke festivaler i Polen, Portugal og Finland.

Øyafestivalen uttaler at de jobber med å finne en erstatning for Solange, som skulle spilt i Middelalderparken torsdag 8. august.