Stone Temple Pilots sparker vokalist

Det ser ut til at Stone Temple pilots har sparket vokalisten Scott Weiland uten noen nærmere begrunnelse. Dette skriver Rolling Stone, som også siterer den utfryste Weiland. Han sier:

– Jeg hørte om min påståtte «oppsigelse» fra Stone Temple Pilots denne morgenen via pressen. Jeg er ikke sikker på hvordan jeg kan bli «oppsagt» fra et band jeg grunnla, frontet og samarbeidet om å skrive flere av de største hitsene for, men det er noe advokatene mine kan finne ut av. I mellomtiden ser jeg frem til å se alle fansene mine på soloturnéen min som starter på fredag. 

Stone Temple Pilots startet opp i 1986 i den amerikanske byen San Diego i California, og ga ut det storselgende albumet «Core» i 1992. Medlemmene gikk hver til sitt i 2002 og Scott Weiland endte opp i Velvet Revolver sammen med blant andre flere tidligere Guns N’ Roses-medlemmer. I 2008 fikk han fyken derfra, grunnet «uberegnelige sceneopptredner og personlige problemer», og samme år fant Stone Temple Pilots tilbake til hverandre. I 2010 ga de ut et selvtitulert album. 

I fjor uttalte Weiland til Rolling Stone at han var åpen for å returnere til Velvet Revolver, og at han visste at andre medlemmer i bandet også var åpne for hans tilbakekomst. 

Utover karrieren med Stone Temple Pilots og Velvet Revolver har Weiland også gitt ut fire soloalbum. I 2011 slapp han både et julealbum og et koveralbum.