Dave Grohl hyllet 10 år gammel fan med egen sang

Dave Grohl fotografert under Foo Fighters' konsert på Nya Ullevi i 2018.
Dave Grohl skrev en ny sang til en ti år gammel jente som har gjort seg bemerket i sosiale medier for sitt trommespill.

Den britiske ungjenta Nandi Bushell er blitt verdensberømt via Instagram, og har fått jamme med Lenny Kravitz og gjestet TV-showet til Ellen DeGeneres, rapporterer BBC.

For en måned siden tagget hun Grohl i en Instagram-post og sa det var hun drømte om en dag å få jamme med ham. Nandi utfordret ham til tromme-battle etter å ha spilt Foo Fighter-låten «Everlong», skrevet av Grohl i 1997 og angivelig svært vanskelig å tromme på.

To uker senere svarte Dave Grohl med en video der han utfordret sin unge kollega til å lære seg «Dead End Friends» av Them Crooked Vultures, supergruppen han spilte i for ti år siden.

Da hun tro til på utfordringen, spilte Grohl inn «noe helt spesielt» til Nandi: En ny sang, der han i store ord hyller henne «som den beste trommeslageren i verden» og at hun «alltid holder rytmen».

– Dette er så episk, skriver Nandi Bushell på Instagram, og kaller begeistret sangen for «den beste i verden noensinne». Hun har nær 700.000 følgere selv, og videoen der Grohl fremfører låten har 600.000 visninger bare første døgnet.

(©NTB)