Rammstein klare med gigantarrangement i Norge neste sommer

Till Lindemann er vokalist og frontfigur i Rammstein. Her på scenen i København.
Når Rammstein vender tilbake til Trondheim i juli 2021, blir det med én konsert på en travbane – og ikke to konserter på skihoppanlegget i Granåsen.

Granåsen Arena er ikke tilgjengelig neste sommer, derfor flyttes årets konserter – som ble koronaavlyst – til Leangen Travbane i Trondheim 25. juli 2021. Det melder All Things Live i en pressemelding, der de også lover «det største showet Norge noen gang har sett».

Leangen rommer nemlig 60.000 publikummere, ifølge Adresseavisen. Riktignok har både a-ha og VG-listen i Oslo trukket flere publikummere i sin tid, men da er det snakk om gratiskonserter med anslått antall.

Nå sluses publikum fra to konserter inn på én konsert på travbanen.

– Vi er ekstremt glade for at konserten med Rammstein flyttes, og ikke avlyses. Vi har snakket med Leangen Travbane om samarbeid i mange år, og det er helt fantastisk at vi endelig har landet på noe, sier Mark Vaughan, ansvarlig arrangør hos All Things Live.

Foto:Morten Rygaard | GAFFA
Rammstein har med seg et gigantisk maskineri på turné. Slik så scenen ut i Parken i København i fjor sommer.

Ledige billetter

8. mai ble det klart at Rammstein droppet hele sommerens Europa-turné, som inkluderte to konserter i Trondheim 26. og 27. juli, på grunn av lokale restriksjoner som rammet nærmest alle planlagte konsertsteder.

Nå har Rammstein fått på plass nye datoer, og All Things Live opplyser at billetter kjøpt til årets sommerkonserter vil være gyldige også på Leangen 25. juli 2021. Det finnes billetter igjen – men få, ifølge arrangørene. VG skriver at det skal være solgt 55.000.

Rammstein solgte ut 30 000 billetter til den første konserten i Granåsen på en time før jul i fjor, og derfor ble det satt opp en ekstrakonsert.

(©NTB)