Mari Bølla er storfavoritt før kveldens finale:

Kan bli den yngste Idol-vinneren noen gang

Mari Bølla er den store favoritten til å vinne årets Idol på TV 2.
15 år gamle Mari Bølla fra Bryne har begeistret både dommere og publikum gjennom denne sesongen av Idol. I kveld er hun stor favoritt til å bli den yngste Idol-vinneren i Norge noen gang!

Når finalen i årets Idol begynner på TV 2 klokken 20:00 i kveld er det tre finalister som kjemper om seieren. I tillegg til Mari Bølla er også Tore Pedersen og Oda Gondrosen finalister. En av de tre vil stå igjen som vinner.

Skal vi tro på oddsen vil denne vinneren bli Mari Bølla. Hun er soleklar favoritt hos flere bookmakere, med odds så lavt som 1,6 for seier. De to andre finalistene står begge til 4 eller høyere for å gå helt til topps i kveldens finale.

Les også: Byr på helaftens TV-kveld med både rock og fjernsynskjøkken.

Det er ikke vanskelig å skjønne hvorfor Mari Bølla har seilet opp som den store favoritten. Hun har fått frem superlativene hos dommerne gjentatte ganger under vårens programmer.

–  Ja Mari! Jeg pleier å sammenlikne artister med andre stjerner, og fy søren du er høyt oppe på den  stjernehimmelen nå!

Disse ordene kom fra dommeren Andreas Haukeland, også kjent som Tix. Han har flere ganger sparket stoler rundt i lokalet i begeistring over det unge talentet.

– Få bort noen influencere og få på Mari, for du er søren et forbilde for så mange unge jenter der ute!

Foto:Thomas Andersen | TV 2 | NTB Scanpix
Andreas «TIX» Haukeland er en av dommerne i årets Idol.

Følg finalen direkte i kveld

TV 2 sender årets Idol-finale direkte fra klokken 20:00 i kveld. Etter en time med underholdning blir det en pause med nyheter og været, før resultatene avsløres fra klokken 21:40 på samme kanal.

Dette er den 11. sesongen av Idol på TV 2. Kurt Nilsen vant den første helt tilbake i 2003, og siden har også Kjartan Salvesen (2004), Jorun Stiansen (2005), Alexander Denstad With (2006), Glenn Lyse (2007), Jenny Langlo (2011), Siri Vølstad Jensen (2013), Ingvar Olsen (2014), Marius Samuelsen (2016) og Øystein Herkedal Hegvik (2018) vunnet Idol.