GAFFA presenterer egen scene på by:Larm

Den svenske rapperen Silvana Imam fotografert på Rockefeller i Oslo.
– Vi har gått sammen om noen uforglemmelige konsertkvelder på by:Larm tidligere, og 2020 ser ikke ut til å bli noe annerledes.

GAFFA presenterer programmet på Rockefeller i Oslo torsdag 27. februar under by:Larm.

Blant artistene som skal stå på scenen finner vi det norske stjerneskuddet Kamara, som toppet Musikknyheter.no sin kåring over de ti mest lovende, nye norske navnene i 2020. Tidligere vinnere inkluderer navn som girl in red, Sigrid og Aurora, så Kamara er definitivt i godt selskap.

Lenger ned på den samme listen finner vi for øvrig Warner-signerte Hilde Skaar fra Stord, best kjent som Skaar, som også vil være å se på Rockefeller denne kvelden.

LES OGSÅ: Stort intervju med Darling West.

I tillegg er de norske artistene Natnael (vært å høre på låter av bl.a. Arif og Philip Emilio) og B-Boy Myhre (produsent for bl.a King Skurk One og Cezinando) annonsert, sammen med den danske gruppen Ganger.

– Både Kamara, Skaar, Natnael og B-Boy Myhre er unge norske artister som spås lovende karrierer og som vi tror vil sørge for særdeles fine konsertopplevelser. Våre danske kolleger skryter dessuten hemningsløst av Ganger, som nettopp har sluppet debutalbumet sitt og omtales som et av de mest lovende danske bandene akkurat nå, sier GAFFAs Ellen Lund, og legger til:

– Vi har fjorårets GAFFA-kveld friskt i minne, da girl in red sto på scenen etter å ha blitt kåret til Årets Stjerneskudd og vunnet en halv million kroner – og feiret dette foran et fullsatt Rockefeller. Likevel tror vi årets utgave kan bli enda bedre.

– GAFFA og by:Larm har gått sammen om noen uforglemmelige konsertkvelder på by:Larm tidligere, og 2020 ser ikke ut til å bli noe annerledes. Rockefeller-scenen byr nok en gang på det unge, norske og fremadstormende. Her kommer du garantert til å høre en god del av morgendagens norske hits, sier pressesjef i by:Larm, Erik J. Egenes.

Se Facebook-arrangementet her.

Kvelden på Rockefeller er en del av programmet til den store showcasefestivalen, og den er åpen for alle som har ukespass, delegatpass eller dagspass til by:Larm.

Program og tider for kvelden finner du under.

20.30 Natnael (NO)
21.30 Ganger (DK)
22.30 Skaar (NO)
23.30 B-Boy Myhre (NO)
00.30 Kamara (NO)

Fikk du med deg denne?