Ane Brun annonserer stor turné

Pressebilde av Ane Brun.
I september 2020 slipper Ane Brun sitt første studioalbum på fem år. Hun legger i den forbindelse ut på en sin mest omfattende Europa-turné siden «Directions» i 2016.

Det fremgår i en pressemelding i dag. Ane Bruns kommende Europa-turné inkluderer fem stopp i Norge.

Konserten på Sentrum Scene i Oslo er allerede annonsert, men billettene til den ble revet vekk da de ble gjort tilgjengelige. Nå annonserer hun en ekstrakonsert samme sted, i tillegg til konserter i Bergen, Stavanger og Trondheim.

LES OGSÅ: Artistmanager ut mot VG: – Ubehagelig å sitte stille og se på.

Det er også bekreftet en rekke konserter ellers i Europa, i oktober, november og desember. Turneen vil starte i Finland 1. oktober og avsluttes i London 10. desember.

Ny besetning

Den norske artisten turnerer denne gang med en ny sammensetning av musikere på scenen:

– Tre av musikerne – Per Eklund på trommer, Martin Hederos på keyboards og Johan Lindström på keyboards, pedal steel og gitar – har jeg spilt mye sammen med før. Men denne gangen har jeg med meg tre nye musikere: Felisia Westberg på bass, Lovisa Samuelsson på cello og slagverk, og Siv Øyunn Kjenstad på trommer, forteller hun ifølge pressemeldingen.

– Jeg vil beholde energien fra Directions-turneen og bygge videre på denne, men også finne plass til den mykere delen av meg. Det blir selvfølgelig også plass til et par av mine coverlåter».

21. februar slippes den første singelen fra det kommende albumet. Den har fått tittelen «Don’t Run and Hide» og blir, i likhet med resten av platen, sluppet på Bruns eget plateselskap, Balloon Ranger Recordings.

Billetter til alle konsertene slippes torsdag 30. januar kl 09.00.

Fikk du med deg denne?