Astrid S avlyser turneen

Astrid S fotografert i forbindelse med et GAFFA-intervju i 2018.
Det bekrefter artisten fredag morgen. Turneen skulle startet i Norge i mars.

I en uttalelse, som blant annet er gjengitt av avisen Fremover, forteller Astrid S i dag at planen var å turnere med et nytt album, men at albumet ikke er ferdig til planlagt tid. Hun har derfor valgt å utsette turneen for å prioritere plateinnspilling.

Den omfattende turneen inkluderte hele 49 spilledatoer og skulle begynne i Norge i mars, og deretter gå gjennom Europa og USA helt frem til slutten av mai 2020.

– En veldig vond avgjørelse å ta

Den populære artisten skriver blant annet følgende:

– Jeg hadde en plan i fjor om å lage et album som jeg skulle gi ut i mars 2020 og spille for alle dere rundt om i Norge på turné. Men jeg har dessverre ikke et ferdig album. Det betyr at jeg har to alternativer: Sette albumet på vent til jeg er ferdig med å turnere i august, og da reise på turné med «gammel» musikk. Eller så kan jeg utsette turneen litt slik at jeg kan jobbe videre i studio og komme sterkere tilbake i høst med et album og forhåpentligvis den beste musikken jeg noen gang har laget.

– Det beste for meg og musikken min er å ikke gjøre noe halvveis. Derfor har jeg kommet frem til at det beste vil være å utsette turneen. Det har vært en veldig vondt avgjørelse å ta. Spesielt ovenfor alle i teamet mitt og arrangører som har lagt ned så mye arbeid for å få dette til, men aller mest ovenfor dere som har kjøpt billetter. Jeg tar ikke lett på dette og har hatt en stor klump i magen som har vokst seg større og større. Men innerst inne så føles dette også som det riktige å gjøre.

LES OGSÅ: Sigrid er klar for sin største konsert i Norge så langt i karrieren.

Nye norske datoer er allerede på plass, forteller hennes manager Halvor Marstrander til NTB. Turnéstarten på Union Scene 4. mars skal for eksempel ha fått ny dato, 7. oktober.

Fikk du med deg denne?