Madonna måtte avlyse – for åttende gang på samme turné

Madonna på scenen under Billboard Music Awards 2019.
Søndag måtte Madonna avlyse enda en opptreden på sin «Madame X»-verdensturné – bare tre kvarter før konserten i Lisboa skulle startet.

Kvart på åtte på kvelden kom beskjeden fra arrangørene om at hun ikke var istand til å opptre. Madonna skulle stått på scenen halv ni.

– Beklager at jeg måtte avlyse i kveld. Men jeg må lytte til kroppen min og hvile! skrev den aldrende popdronningen (61) på Instagram.

LES OGSÅ: Karl Sundby er død.

Hun skulle opptrådt i det tradisjonsrike lokalet Coliseu Dis Recreios midt i hjertet av byen, der Europa-delen av turneen startet 12. januar. BBC skriver at mange fans har fløyet inn for å se henne. Så sent som to dager før hadde hun trådt til på samme scene, og en av de ansatte sa til BBC:

– Hun gjorde et flott show her sist kveld så du og de andre her i kveld er bare veldig uheldige.

Dette er åttende gang Madonna må avlyse en konsert på turneen som nå pågår, og der hun opptrer på mindre, teateraktige steder. Hun har ikke avslørt hva slags skade det er snakk om – men skal ifølge BBC ha fortalt publikum i San Francisco at hun slet med «et røket leddbånd» og et «et dårlig kne» i november.

I forrige uke viste en film hun la ut i sosiale medier hvordan hun øvde med knebeskyttere. Madonna har også delt en rekke filmer som viser hvordan hun bader i is etter konsertene for å takle «flere skader» som forårsaker «overveldende smerte».

Selv håper Madonna å være klar til tirsdagens opptreden i samme Lisboa-teater, skrev hun på Instagram. Hun skal opptre der også onsdag og torsdag, før kursen går til London – og 15 konserter i London Palladium på 21 dager.

Fikk du med deg denne?

(©NTB)