Øyafestivalen med stort hiphop-navn på plakaten

Den britiske rapperen Stormzy.
Etter å ha solgt ut sin klubbkonsert i hovedstaden neste måned er det nå klart at Stormzy blir å se i Tøyenparken til sommeren også.

Fjorårets Glastonbury-headliner er nemlig bekreftet til sommerens utgave av Øyafestivalen i Oslo. Det bekrefter festivalarrangørene i en pressemelding torsdag morgen.

– Stormzy sin Øya Open-konsert i februar solgte raskt ut før jul, noe som sier mye om interessen for denne albumaktuelle artisten. Nå får du en ny mulighet. Det er gledelig at vi kan annonsere at han kommer tilbake til Oslo og Øya lørdag 15. august, skriver festivalens pressetalsmann Jonas Prangerød.

LES OGSÅ: Liam Gallagher med sjokkbeskjed på Twitter.

Stormzy er for tiden aktuell med albumet «Heavy Is The Head», som ble anmeldt til fem stjerner her i GAFFA ved lanseringen i forrige måned. Før sommerens opptreden i Tøyenparken gjester den britiske rapperen Sentrum Scene i Oslo 25. februar i regi av Øya Open.

Øyafestivalen 2020 arrangeres i Tøyenparken 12. til 15. august – med en klubbdag på hovedstadens mange scener 11. august. Blant artistene som er bekreftet til festivalen finner vi internasjonale navn som FKA Twigs, Bon Iver og gjenforente Bikini Kill. Også norske profiler som Aurora, Sondre Lerche og Kvelertak er på programmet.

Billettsalget til neste års utgave av festivalen er allerede i gang.

Fikk du med deg denne?