Rammstein med ekstrakonsert i Trondheim

Rammstein består av Richard Z. Kruspe, Oliver «Ollie» Riedel, Christoph «Doom» Schneider, Till Lindemann, Paul H. Landers og Christian «Flake» Lorenz.
Det blir ikke bare en, men to, konserter med de tyske rockerne i Trondheim neste sommer.

Det er tidligere annonsert at Rammstein skal spille i Trondheim 26. juli 2020. Grunnet den store etterspørselen etter billetter til konserten kan arrangørene i All Things Live tirsdag morgen bekrefte at det blir ekstrakonsert i byen dagen etter.

Rammstein inntar dermed Granåsen i Trondheim både 26. og 27. juli.

LES OGSÅ: Omreiseinde punkrockfestival endelig til Norge.

– Rammstein-fans har kontinuerlig etterspurt flere billetter til konserten i Trondheim og responsen fra fans og media etter konserten i Oslo i august har vært enorm. Vi har virkelig jobbet hardt for å få dette til og det er utrolig at det skjer! Det kommer til å bli en av de største konsertopplevelsene som Norge og Trondheim noen gang har sett. To stadionkonserter etter hverandre, med det største rockebandet og det villeste showet i verden. Fantastisk, sier Mark Vaughan i arrangørselskapet All Things Live i en kommentar.

Billettene til ekstrakonserten i Trondheim legges ut for salg via Eventim.no fredag 6. desember kl. 10.00, står det å lese i pressemeldingen.

Det er ikke bare Rammstein som er aktive på veien i 2020. Bandets frontmann Till Lindemann skal også ut på egenhånd med sideprosjektet Lindemann neste år. Både Stockholm og Helsinki får besøk av prosjektet, som i tillegg til Lindemann teller den svenske multiinstrumentalisten Peter Tägtgren (kjent fra metalbandene Pain og Hypocrisy).

Konsertene i februar blir dog av en helt annen art enn stadionkonsertene til hovedprosjektet. Lindemann besøker nemlig intime scener som Munchenbryggeriet og Black Box på denne runden.

Fikk du med deg denne?