«Alle» visste om gjenforeningen – men TV-stjernen slapp pusekatta ut av sekken for tidlig

Pussycat Dolls på scenen i 2009. Fra ventre Ashley Roberts, Melody Thornton, Nicole Scherzinger og Kimberly Wyatt.
Ryktene om at Pussycat Dolls skulle gjenforenes hadde svirret i månedsvis, men alle holdt tett.

BBC skriver at alle, inklusive journalistene, hadde gått med på ikke å omtale noe før det som skulle bli gruppens overraskende gjenforeningsopptreden på kommende helgs «X Factor Celebrity».

Men popimpressario Louis Walsh, som er dommer i spinoff-realityen, lot ikke til å ha fått med seg dette. På direktesendt TV mandag sa Walsh:

– Vet du hvem som vil dukke opp? Pussycat Dolls er spesialgjester. De er tilbake igjen sammen.

LES OGSÅ: Harrison Ford-trailer latterliggjøres på nett.

Dermed kom katta flyvende ut av sekken, melder BBC. Bandmedlemmene tar det med fatning og humor.

– Halvparten av tiden aner ikke Louis hva han prater om, så jeg er bare overrasket over at han fikk dette riktig, sier Nicole Scherzinger, som også er dommer i «X Factor Celebrity» – og hovedsanger i Pussycat Dolls.

– Du kunne se det på fjeset hans. Etter at han sa det, så du at han tenkte «tråkket jeg uti det nå?», sier Carmit Bachar.

Dermed var det bare for Pussycat Dolls å gå ut og bekrefte det offisielt: At de gjenforenes for ni konserter i Storbritannia i april 2020 – riktignok uten det sjette av medlemmene, Melody Thornton.

Årsaken spekuleres i å være at hun ønsker å synge mer enn hun får. Nicole Scherzinger har tidligere sagt at hun sang 95 prosent av vokalen på de to albumene gruppen rakk å gi ut før det var slutt i 2010.

Fikk du med deg denne?

(©NTB)