Tina Turner er ikke død – tvert imot «lykkelig over å være en 80 år gammel dame»

En norsk radiokanal tok livet av Tina Turner en stakket stund på 80-årsdagen hennes denne uken.

«Hurra for en sterk dame, vi savner deg», skrev Radio Norge på Facebook tirsdag – på 80-årsdagen til Tina Turner, ifølge Medier24.

Men den legendariske artisten er langt fra død, og kanalen rettet opp så raskt de oppdagen feilen.

LES OGSÅ: Supergruppen til Alice Cooper rører på seg igjen.

Det var imidlertid ikke raskt nok til å unngå at avishumoristen BAdesKen tok skjermdump av fadesen og la det ut i sosiale medier, med teksten «når du er så legendarisk at folk tror du er død»

– Det var en glipp, sier kreativ sjef i Bauer Media, Svein Mellgren, til Medier24 om dødserklæringen. For artisten selv er sprell levende og aktiv i sosiale medier.

Der fikk hun bursdagshilsener fra Ronni Wood, Nile Rodgers, Ringo Starr, Peter Townshend, Bryan Adams – og fra skuespillerne og danserne i jukeboksmusikalen «Tina», som for tiden spilles i New York og Hamburg.

– Ja, jeg er 80, sier Tina Turner i en hilsningsvideo til fansen lagt ut onsdag på Instagram.

– Hva tenkte jeg, hvordan tenkte jeg at jeg skulle være når jeg ble 80? spurte hun videre, og svarte selv at hun «ikke hadde trodd dette»:

– Jeg ser fantastisk ut, sier Tina Turner med en latter.

– Jeg føler meg bra. Jeg har hatt noen svært alvorlige sykdommer som jeg har overlevd, så det er som å ha fått en ny sjanse til å leve. Jeg er lykkelig over å være en 80 år gammel kvinne, sier Tina Turner med et stort smil.

Fikk du med deg denne?

(©NTB)