Topper plakaten til festivalen hun sang om i en av sine største hits

Den norske artisten Emilie Nicolas.
Her snakker vi ekte kjærlighet!

Emilie Nicolas står øverst på plakaten til neste års utgave av Pstereo i Trondheim. Det melder arrangørene bak festivalen i en pressemelding fredag morgen.

Artisten står på Pstereos største scene lørdag 22. august – og det er nok temmelig sikkert at publikum kommer til å få høre hennes gjennombruddslåt fra 2014, Pstereo, denne kvelden. Låta blir nemlig beskrevet som en hymne til festivalen med samme navn.

LES OGSÅ: Netflix med historisk avtale.

– Vi har et veldig sterkt forhold til Emilie. Da vi først spottet henne på en lokal Natt&Dag-awards, ble vi litt småsjokka. Vi hadde ikke engang hørt navnet før, men skjønte raskt at hun var et usedvanlig talent. Spol frem et par måneder, og plutselig var det skapt et ekte blodsbånd i form av Pstereo-låta. Siden da har det vært så sykt imponerende å se det hun har fått til, med to helt fantastiske album og en helt unik tilstedeværelse i konsertene sine, sier festivalens bookingansvarlig Kim Aasli til GAFFA.no.

Han er full av lovord om artisten, som i fjor høstet mye skryt for albumet Tranquille Emile:

– Den særpregede vokalfraseringen er i ypperste verdensklasse – det er rett og slett en helstøpt artist! Det er klart at noen enkeltartister får du sterkere bånd til enn andre, og dette her er virkelig ei hjertet banker litt ekstra for. Så selv om hun ikke har postadresse i Trondheim, så føler vi på mange måter at hun kommer hjem. Emilie i mørket på Marinen kommer bare til å bli en fantastisk opplevelse.

LES OGSÅ: GAFFAs store Emilie Nicolas-intervju.

Neste års utgave Pstereo finner sted i dagene 21. og 22. august. Emilie Nicolas avslutter hele festivalen lørdag 22. august.

Fikk du med deg denne?