Gjenforente Rage Against the Machine til Skandinavia neste sommer?

En turnéliste ble først publisert og så fjernet fra bandets offisielle Instagram-konto.

Flere amerikanske nettsteder, inkludert Metalsucks.net melder om en turnéplakat fra Rage Against the Machine, som avslører at det gjenforente rockebandet har flere planer enn å spille på Coachella i 2020.

Bildet av turnélisten har blitt mye delt på Twitter de siste timene etter at den ifølge Twitter-brukere skal ha blitt publisert på bandets offisielle Instagram-konto, for deretter å bli fjernet igjen.

LES OGSÅ: Wig Wam med Tons of Rock-comeback.

Ifølge listen skal bandet spille en rekke konserter i Europa, Australia, New Zealand, Sør-Korea, Japan og Sør-Amerika det neste året. Norge står ikke på turnéplanen men Sverige har fått en dato. 26. juni 2020 er det sannsynligvis slik at Rage Against the Machine spiller i Stockholm.

Passende nok arrangeres festivalen Lollapalooza i byen nettopp i dagene rundt denne datoen.

Tiden vil vise om Rage Against the Machine også blir å se i Norge i løpet av 2020, eller om Stockholm blir nærmeste stopp for norske fans.

Bandet spilte en rekke konserter her til lands gjennom 90-åra, blant annet på Rockefeller, Sentrum Scene og Kalvøyafestivalen. Deres siste opptreden på våre kanter var under Quartfestivalen i Kristiansand helt tilbake i 1997. Tre fjerdedeler Rage Against the Machine var ellers innom Sentrum Scene i fjor med supergruppen Prophets of Rage.

Prophets of Rage også besto av medlemmer fra Public Enemy og Cypress Hill.

Fikk du med deg denne?

Oppdatert: Det australske nettstedet Wall of Sound melder at plakaten skal være falsk. Vi krysser fortsatt fingrene for en Skandinavia-tur for bandet til sommeren og gjerne et besøk på Tons of Rock i Oslo også.