Deler scene med Iron Maiden og System of a Down på en av verdens største festivaler

Det norske bandet Bokassa har kommet langt de siste årene. Nå er bandet bekreftet til Download-festivalen i Storbritannia.

Det er bandets managementbyrå Moshing On My Own som bringer de store nyhetene.

Med en kapasitet på 120.000 mennesker regnes britiske Download som en av verdens største festivaler for metall, hardrock og punk. På plakaten for neste års utgave står navn som Iron Maiden, System of a Down, Gojira, Deftones, The Offspring og Kiss.

LES OGSÅ: Metallica er størst på turnéfronten.

Trønderbandet kan dermed notere nok en fjær i hatten. I 2019 har bandet blant annet varmet opp for Metallica på alle bandets Europa-konserter – inkludert sommerens konsert på Granåsen i Trondheim.

– Vi gleder oss noe enormt til å spille på Download. Først og fremst er det jo en historisk og ærverdig plass å spille, men også det å kunne spille, for så å se for eksempel Deftones, Offspring og Kiss samme kveld er jo helt sinnssykt kult, kommenterer Bokassa-vokalist Jørn Kaarstad overfor GAFFA.no tirsdag ettermiddag.

Foto:Tor Atle Kleven | GAFFA
Bokassa-vokalist Jørn Kaarstad fotografert på Granåsen i Trondheim da bandet varmet opp for Metallica i sommer.

Bokassa, som for øyeblikket er på Europa-turné, er også klar for Eurosonic-festivalen i Nederland i januar – før de i februar spiller på Odal Rock Club, i Porsgrunn, Bergen og Haugesund.

Til sommeren står også norske festivaler som Norway Rock, Alta Live og Raumarock på planen.

Fikk du med deg denne?