Skral Festival i Grimstad meldte oppbud denne uken

Skral Festival i Grimstad.
Etter fem år er det over og ut for festivalen.

Denne uken meldte festivalen oppbud etter at dens største eierselskap gikk konkurs. Det skriver arrangørene av sørlandsfestivalen i en pressemelding:

– Jubileumsåret ble dessverre ikke fylt med jubel og latter, men en konkurs av vår største eier Arjuna AS. Festivalens økonomiske fundament ble revet bort under føttene på oss og igjen står vi: En dedikert gjeng som elsker å lage festival på Groos og som var godt i gang med planleggingen av Skral Festival 2020.

LES OGSÅ: Klart for mer «Weeds».

Videre presiseres det at arrangørene av festivalen, som blant annet har hatt store internasjonale headlinere som Mark Ronson, D’Angelo, Of Monsters and Men, Veronica Maggio og Anderson .Paak på plakaten de siste årene, at de ikke «i sin villeste fantasi» hadde sett for seg at den solide hovedaksjonæren kunne gå konkurs.

Siden konkursen hos Arjuna AS har arrangørene forsøkt å hente inn ny kapital – uten å komme i mål.

Håp for fremtiden?

Pressemeldingen avsluttes med en paragraf som muligens kan gi håp for de mange faste festivalgjestene til Skral:

– Ildsjeler i Grimstad har på eget initiativ startet en crowdfunding på Spleis.no for å få Skral Festival på beina igjen. Pengene blir kun utbetalt om det faktisk skulle bli nytt arrangement i 2020. Dette har vekket entusiasme, engasjement og vilje hos mange, også oss.

Fikk du med deg denne?