Palmesus fortsetter slipprekken – verdens fjerde mest strømmede artist kommer til Norge neste sommer

Popsensasjonen Khalid på scenen under Billboard Music Awards 2019 i Las Vegas.
Khalid Donnel Robinson (21) er siste navn ut fra Palmesus denne uken, etter at arrangørene har annonsert at rapstjernen A$AP Rocky og det nederlandske DJ-ikonet Armin van Buuren begge blir å se på neste års utgave av strandfesten i Kristiansand.

Den amerikanske artisten er i skrivende stund verdens fjerde mest strømmede artist med drøye 54 millioner månedlige lyttere på Spotify og ufattelige 3,4 milliarder avspillinger på YouTube, ifølge arrangørene.

Palmesus arrangeres fredag 3. og lørdag 4. juli 2020.

LES OGSÅ: A$AP Rocky til Palmesus.

– Det er nesten sånn at vi må klype oss i armen her. Khalid er med god margin den aller største og mest aktuelle artisten vi har hatt på flere år, og vi er utrolig stolte og fornøyde over å kunne bringe Khalid til Bystranda til sommeren neste år. Det kommer til å bli helt magisk å se en av klodens aller største navn på Palmesus, uttaler daglig leder i Palmesus Leif Fosselie.

Khalid fikk sitt store gjennombrudd med låta Location i 2017. Albumet American Teen ble gitt ut på RCA – og ble en gedigen salgssuksess. Oppfølgeren Free Spirit ble sluppet tidligere i år, og mottok blandet kritikk i musikkpressen.

Her i GAFFA ble utgivelsen tildelt to stjerner.

LES OGSÅ: Lady Gaga avslører sin neste filmrolle.

21-åringen har ellers rukket å spille mye i Norge de siste årene. I 2017 varmet han opp for Lorde på Sentrum Scene i Oslo, året etter headlinet han samme scene og opptrådte på Kadetten i Sandvika før han tidligere i høst rykket opp til Oslo Spektrum-divisjonen.

Neste sommer får norske fans muligheten til å se Khalid i Kristiansand.

Fikk du med deg denne?