Syv nye navn bekreftet til vinterens by:Larm

Charlotte Dos Santos fotografert på Victoria Nasjonal Jazzscene i Oslo vinteren 2018.
Bransjefestivalen i Oslo byr på artister i spekteret eksperimentell metall til souljazz via pop og hiphop i dagens slipp.

Vinterkulden har for alvor inntatt hovedstaden, og med det begynner også nyhetene å flomme inn fra vinterens store bransjetreff, by:Larm.

I dag slår festivalen til med hele syv nye navn på programmet: Charlotte Dos Santos (bildet), Isah, Imenella, Lüt, Johan Airijoki, Drew og ORM er bekreftet til by:Larm 2020.

LES OGSÅ: Netflix med ny musikksatsing.

Erik J. Egenes, pressetalsmann i by:Larm, beskriver det som «en fargeklatt av et slipp»:

– Altså, her er vi innom eksperimentell metall, souljazz, frihetspop, frihetsrock og det som spinnvillere er. Det står ikke på mangfoldet i sjangre på årets festival i alle fall, sier han i en kommentar til GAFFA.no.

Charlotte Dos Santos albumdebuterte med fantastiske Cleo i 2017, og har vært en ordentlig konsertattraksjon på norske scener de siste årene. Hun har opptrådt på flere av landets største festivaler, inkludert Øyafestivalen og Kongsberg Jazzfestival.

Vinteren 2018 anmeldte GAFFAs Peder Ebbesen hennes konsert på Victoria Nasjonal Jazzscene i Oslo til full pott.

– Charlotte Dos Santos vender tilbake til oss etter noen år med fokus i utlandet, endelig med nytt materiale. Definitivt en av de mest særegne stemmene i norsk musikk fra de siste årene. Hennes varme er akkurat det vi trenger nå, i det som både bokstavelig og billedlig er kalde tider, avslutter Egenes.

LES OGSÅ: Anmeldelse av Charli XCX i Oslo.

by:Larm 2020 går av stabelen 27. til 29. februar.

Fra før av har festivalen annonsert navn som Kapteinen, Mapei, Daufødt, B-Boy Myhre, Drittmaskin og Oberst til vinterens program.

Fikk du med deg denne?