Iron Maiden topper plakaten:

Tons of Rock med årets første slipp

Iron Maiden på scenen under Trondheim Rocks 2018.
I sommer flyttet festivalen Tons of Rock inn på Ekebergsletta i Oslo med Kiss, In Flames og Def Leppard som hovednavn. Nå letter arrangørene på sløret for neste sommers utgave av festivalen med et solid ess i ermet: Iron Maidens «Legacy of the Beast»-turné.

Over to millioner Iron Maiden-fans har sett deres spektakulære «Legacy of the Beast»-turné, som blant annet inkluderer show på Rock in Rio foran 100.000 mennesker.

Torsdag 25. juni treffer turnéen Oslo når Ekebergsletta og Tons of Rock får besøk av legendene.

LES OGSÅ: W.A.S.P. til Oslo med hitrekke.

Fra arrangørhold beskrives Iron Maiden som en mangeårig drømmebooking.

– Tons of Rock 2019 var en eventyrlig suksess. Vi doblet antall publikummere og den nye arenaen på Ekeberg var optimal. Tilbakemeldingene har vært helt fantastiske og spørsmålene om hvordan vi skal kunne overgå 2019 har vært mange. Virkelig deilig å kunne svare med verdens største hardrockband Iron Maiden. Det er det ultimate drømmebandet for Tons of Rock, sier festival- og bookingmanager Jarle Kvåle til GAFFA.no.

I tillegg til Iron Maiden er det i dag klart at Dimmu Borgir, Disturbed, Gojira, Sepultura og Backstreet Girls er klare for neste sommers utgave av Tons of Rock.

Datoene for festivalen er 25. til 27. juni.

LES OGSÅ: Kiss utvider avskjedsturné.

GAFFA dekket Tons of Rock 2019 behørig. Her kan du lese hva GAFFA-skribent Henrik Engø Lesjø mente var høydepunktene under rockefestivalens første år i Oslo.

Fikk du med deg denne?