Sett av tre millioner på åtte timer

Harry Styles fotografert under MET-gallaen i 2019.
For første gang på over to år har One Direction-stjernen Harry Styles sluppet ny musikk – og det lot til å være etterlengtet.

Bare på de første åtte timene etter at musikkvideoen til solosingelen Lights Up ble lagt ut på hans YouTube-kanal , hadde den over tre millioner visninger. Etter to dager har antall visninger steget til nesten 13 millioner.

Mens comebacksingelen ble spilt inn i California, dro Styles til Mexico for å filme den dampende musikkvideoen – som viser mye kropp og tatoveringer og nærgående dans på strandparty.

«Hans mest selvsikre låt hittil», mener avisen The Independents anmelder , som liker Styles’ nye, luftige vokalfremføring i den piano- og gitarbaserte låten «dynket i California Dreamin’-vibes og lastet med psykedelisk groove».

LES OGSÅ: Kristofer Hivju planlegger viking-reality.

Kanskje ikke så rart: I et mye omtalt augustintervju med Rolling Stone snakket Harry Styles åpent ut om hvordan han ble så høy på «magisk sopp» under innspillingen av sitt nye album at han bet av tungespissen.

– Vi spiste sopp, lå på gresset og hørte på Paul McCartneys Ram i solskinnet. Så prøvde jeg å synge med alt blodet som flommet ut av munnen. Så mange gode minner om dette stedet, sa Styles og siktet til Shangri-La-studioet i Malibu.

Historie i veggene

Det legendariske studioet ble i sin tid brukt av Bob Dylan, Eric Clapton og The Band, og er derfor å se i konsertfilmen «The Last Waltz» – mens Dylans turnébuss er evig parkert i hagen. Idag eies det ifølge Architectural Digest av musikklegenden Rick Rubin. Der spilte Styles inn deler av sin kommende plate.

LES OGSÅ: Guns N’ Roses overrasket fansen med sjelden låt.

Harry Styles slapp den selvtitulerte og softrockinfluerte soloalbumdebuten i mai 2017, etter at singelen Sign of the Times kom i april. Deretter la han ut på en arenaturné med 89 konserter på fem kontinenter, skriver The Face. Siden var det stille musikalsk – mens han prøvde seg som skuespiller og ble reklameansikt for Gucci.

I mars i fjor sto Harry Styles på scenen i Oslo Spektrum. Under kan du se hvordan det så ut.

(©NTB)