Adele har levert inn skilsmissepapirene

Adele fotografert under sin opptreden på Grammy i 2017, der hun sto for hyllesten av den gang nylig avdøde George Michael.
Nå har Adele levert inn skilsmissesøknaden, meldes det.

Hun giftet seg med Simon Konecki i all hemmelighet i 2015, etter at de begynte å date i 2011 og fikk sønnen Angelo året etter.

Skilsmissepapirene ble innlevert til retten i Los Angeles torsdag, melder TMZ. Paret har bodd i California de siste tre årene.

Allerede da hun tok ut separasjon fra Konecki i april i år het det i en uttalelse at de «forpliktet seg til å oppdra sønnen kjærlig sammen».

LES OGSÅ: R.E.M. gir ut sang til inntekt for ofrene etter orkanen på Bahamas.

Som alltid i Adele-sammenheng ba hun om respekt for privatlivets fred, og har ikke kommentert bruddet. Men i mai la hun ut en fotomontasje på Instagram , der hun på det ene bildet gråter – mens hun på det andre nærmest viser fingeren.

– Når du griper deg selv i å føle før du husker hvem du er, lød teksten.

Listetopp-grossist

Adele er kjent for sine listetoppende album «19», «21» og «25», og har ifølge hintet om et kalt «30». På 31-årsdagen sin i mai la hun ut et innlegg der hun blant annet delte:

– 30 testet meg så hardt, men jeg eier det og forsøker så godt jeg kan å møte det. 31 kommer til å bli et riktig stort år, og jeg vil bruke det på meg selv, lød det fra småbarnsmoren, som videre hevdet:

– For første gang på ti år er jeg klar til å føle verden rundt meg og for en gangs skyld se opp.

(©NTB)

Fikk du med deg denne traileren?

Les mer om «Charlie’s Angels» her.