Denne supertrioen har laget musikk sammen

Elizabeth Banks, kjent fra «Hunger Games»-filmene, var klar i talen da hun skulle finne musikkfølge til sin versjon av «Charlie's Angels».

– Det var viktig for meg å sparke i gang «Charlie’s Angels» med en storslagen, kvinnedreven anthemlåt med en stor stemme – men å få tre av de største stemmene der ute? Det er en drøm som gikk i oppfyllelse, lyder det fra Banks.

Som altså fikk Ariana Grande, Miley Cyrus og Lana Del Rey i samme boks. De skrev Don’t Call Me Angel i spann med finske Alma-Sofia Miettinen – og eneste hane i kurven, den svenske superprodusenten Max Martin.

Sangen er første singel ut fra det kommende soundtracket, som slippes 1. november – to uker før filmens amerikanske premiere. I Norge står kinopremieren 29. november.

LES OGSÅ: R.E.M. gir ut sang for orkan-ofrene på Bahamas.

Ariana Grande er medprodusent for albumet sammen med stjerneprodusenten Savan Kotecha, som har vært med på å skrive en rekke av Grandes sanger, og manager Scooter Braun – han som Taylor Swift har en hel hønsegård å plukke med.

Elizabeth Banks kaller Don’t Call Me Angel for «en klangfull og meningsfylt sang som også slår kraftig fra seg».

For eksempel synger Miley Cyrus «I make my money, and I write the checks. So say my name with a little respect» – mens hun bokser i vei i musikkvideoen som du kan se her:

Kristen Stewart i front for engle-trio

Dette er tredje kinofilm ut viet «Charlie’s Angels». De første to kom i 2000 og 2003, inspirert av en svært populær TV-serie som rullet over skjermene fra 1976 til 1981. I Banks’ versjon, som hun selv skrev manus til, finner man Kristen Stewart, Naomi Scott og Ella Balinska som de stridsklare englene. Du ser traileren til filmen i videovinduet øverst i saken.

Elizabeth Banks gjorde sin regidebut med musikkspekkede «Pitch Perfect 2» i 2015, der blant andre Anna Kendrick, Rebel Wilson og Hailee Steinfeld var å se – og høre. Hun er likevel mest kjent for å stå foran kameraet. Mange kjenner henne som Sal i Modern Family eller Effie Trinket i Hunger Games-serien. I tillegg har hun roller i sine egne filmer.

(©NTB)

Fikk du med deg denne traileren?

Les mer om filmen «Bombshell» her.