Utvider turné med spektakulært stopp:

Highasakite klare for Operaen

Ingrid Helene Håvik og Trond Bersu i Highasakite.
Highasakite har allerede offentliggjort høstens klubbturné. Nå har de utvidet med et besøk i Den Norske Opera & Ballett på nyåret.

Det ligger an til et spektakulært show når Highasakite inntar Operaen i februar. Etter utsolgte konserter i både inn- og utland på sin klubbturné har de nå lagt til Bjørvikas storstue på konsertlisten.

I februar slapp Highasakite sitt fjerde album Uranium Heart til gode anmeldelser. GAFFA delte ut fire stjerner og kalte det et forfriskende gjenhør.

LES ANMELDELSEN: Tilbake til utgangspunktet.

Highasakite har etablert seg som et av landets største band med lange turnéer, gode salgstall og ikke minst tung rotasjon på radio. Samtlige singler fra Uranium Heart har blitt listet på radiokanaler som P1, P3 og P13.

I april i år slapp de singelen Free To Go sammen med Seeb. Den nærmer seg halvannen million avspillinger på YouTube. Se den her:

Operaen i februar

Highasakite ble nominert som Årets Nykommer til Spellemannsprisen i 2012 for debutalbumet All That Floats Will Rain. De vant ikke den gang, men hentet hjem Spellemannspriser som beste popgruppe for begge de to etterfølgende platene Silent Treatment og Camp Echo.

Silent Treatment ble en gigantisk salgssuksess og lå inne på VG-listen Topp 40 i over to år, noe som er rekord. Tidligere i år solgte de ut Oslo Spektrum to ganger.

LES OGSÅ: Muse i Telenor Arena – En simulering på innsiden av en simulering.

Med tanke på bandets reise så langt er kanskje et besøk i Operaen det naturlige neste steget. Det som er helt sikkert er at det blir spennende å se det storslåtte liveshowet deres på en slik scene.

Billetter kommer i salg via operaen.no fredag 13. september klokken 10:00.
For de som ikke klarer å vente til Highasakite kommer til Operaen i februar finnes det flere muligheter landet rundt denne høsten. Du finner hele turnéplanen på bandets hjemmesider.