Bandet var for bråkete – konsert avlyst

Det svenske bandet Horndal.
Horndal er tvunget til å avlyse sin planlagte konsert i Stockholm 31. august. Grunnen? Redsel for naboklager.

– Dårlige nyheter! Vår konsert på Undergången/Southside Pub i Stockholm er avlyst. Tydeligvis er Horndal for høylytte for lokalene. Southsides eiere valgte å avlyse konserten i siste minutt på grunn av redsel for naboklager. Det her er et virus som spres i byen. Fuck em, skriver bandet på sin Facebook-side.

Horndal avslutter dog med litt gode nyheter:

– Vi har en annen konsert på gang i Stockholm denne høsten. På en scene som tåler litt desibel.

LES OGSÅ: Anmeldelse av «The Dead Don’t Die».

Les hele Facebook-innlegget til Horndal nedenfor.

Undergången, som arrangerte konserten, kommenterer det hele slik:

– Vi er utrolig lei oss over å måtte meddele at vi er tvunget til å avlyse kvelden med Horndal og Suppressed. Veldig uventet bestemte utestedets eiere i siste minutt å droppe bookingen på grunn av redsel for naboklager. Vi er så klart opprørte og lei oss over dette, men avgjørelsen er utenfor vår kontroll og det er ikke noe mer vi kan gjøre.

Arrangørene fortsetter innlegget ved å rette fokus mot gentrifiseringen av Stockholms indre bykjerne: «Flere og flere mennesker med penger som tror og mener at de skal kunne bo så sentralt de vil og samtidig kreve at byen skal bøye seg for deres ønsker», skriver Undergången, og legger til at «klubbdøden er reell og snart kommer Stockholm til å være en død by om det fortsetter slik».

LES OGSÅ: TV 2 klar med høstprogrammet.

Horndal har tidligere blitt hyllet av GAFFA Sverige, som har beskrevet bandet som «steinhard og tung hardcore med en lys fremtid foran seg», og som «kompromissløs musikk som går utenfor rammene hva gjelder tekster».

Fikk du med deg denne?