Raser etter Robyn-festival:

– Har aldri vært på en dårligere organisert festival

Robyn headlinet fredagen på Øyafestivalen 2019.
I helgen samlet rundt 22.000 festivalgjester seg ved Sjöhistoriska Museet i Stockholm for å se Robyn og en rekke andre artister - alle håndplukket av popdronningen selv.

Arrangementet gikk under navnet Smash Fest x Robyn og ble markedsført som «en helhetsopplevelse med masse god mat og drikke», men for mange ble det hele en stor skuffelse.

På arrangementets Facebook-side uttrykker flere sin misnøye med festivalen.

LES OGSÅ: Lanserer kampanje for å redde Netflix-serie.

Ifølge Expressen, som fulgte reaksjonene i sosiale medier under festivalen, ble flere av de negative kommentarene slettet og på Instagram skal arrangørene ha stengt kommentarfunksjonen på sitt siste innlegg. På Facebook fortsetter dog festivalgjester å vise sin frustrasjon:

– Promoter ikke at man kan spise her når dere åpenbart har mislykkes totalt med dette! Stod i en kø der maten tok slutt når jeg kom frem. Står nå i ytterligere kø i to timer og kommer ingensteds, skriver en Facebook-bruker. – Aldri vært på en dårligere organisert festival. Dette er helt ufattelig dårlig, lyder en annen kommentar.

En annen tar opp et helt annet problem:

– Kult at de er her inne og sletter kommentarer – spesielt tråden der det kom frem at pris og størrelse på pizza ble forandret drastisk gjennom kvelden. Orker ikke engang å se ferdig konserten på grunn av alle folkene og kaoset, aldri vært med på et dårligere arrangement.

Smash STHLM svarer på en del av kritikken i kommentartråden. Overfor Expressen har arrangørene dog uttalt:

– Arrangementet var ikke dårlig, men snarere i verdensklasse. Et arrangement er en helhet og vi gjorde alt riktig.

GAFFA Sveriges utsendte Emil Viksell, som var på plass under festivalen for å anmelde Robyns headliner-konsert, har skrevet en egen kronikk om kvelden under den meget beskrivende tittelen: «Ett totalt j***a arrangemangsfiasko».

LES OGSÅ: Volbeat til Norge.

Robyn spilte for øvrig på Øyafestivalen i Oslo tidligere denne måneden. GAFFA.no anmeldte konserten til fem stjerner.