Volbeat kommer tilbake til Norge denne høsten

Volbeat på Tons of Rock 2019.
Kort tid etter bandets headlinerkonsert på festivalen Tons of Rock i Oslo meldes det at Volbeat vil gjeste Norge igjen. I høst får Trondheim besøk av det danske rockebandet.

Det melder arrangørselskapene Live Nation og Trondheim Stage i en pressemelding mandag morgen.

Konserten vil gå av stabelen 25. november i Trondheim Spektrum. Opptredenen i Trondheim inngår i en større turné etter utgivelsen av albumet Rewind, Replay, Rebound.

LES OGSÅ: «Hva er galt med Volbeat?».

Oppvarmingsbandene til det som garantert blir en strålende aften i rockens tegn blir ifølge arrangørene amerikanske Baroness og kanadiske Danko Jones.

– Omsider skal det bli ROCK i stort format også utenom sommersesongen i Trondheim, for når vi nå har åpningen av Trondheim Spektrum rett rundt hjørnet, er det en stor glede å kunne presentere Volbeat som det første harde innslaget der den 25. november, skriver arrangørselskapet Trondheim Stage i sin pressemelding.

Volbeat var sist i Norge i forbindelse med festivalen Tons of Rock i juni. Der toppet bandet plakaten sammen med Kiss og Def Leppard.

Konserten ble anmeldt til fire stjerner her i GAFFA. Skribent Henrik E. Lesjø kunne blant annet melde følgende: «Det er ingen lek å følge både Mayhem og Slayer. Volbeat skygget likevel ikke unna denne prøvelsen, og leverte en solid avslutning på festivalens andre dag».

LES OGSÅ: Anmeldelse av Testament på Pstereo.

Billettsalget til konserten i Trondheim starter fredag 23. august klokken 10:00 – via Ticketmaster.