Her er datoene for neste års utgave av Tons of Rock

Kiss fotografert på Tons of Rock 2019.
Hardrockfestivalen bekrefter i dag at neste års festival arrangeres 25. til 27. juni på Ekebergsletta. Området hadde sin debut som arena for festivalen denne sommeren.

Tons of Rock ble i år for første gang arrangert i Oslo etter fem år i Halden.

Festivalen har vokst i takt med publikum og sjangerens popularitet. Hovednavn som Kiss, Slayer, Def Leppard og Volbeat underholdt Oslo-publikummet gjennom tre dager i juni.

LES OGSÅ: HBO satser på norske krefter.

– Vi hadde våre drømmer og visjoner, men at flyttingen ble en slik suksess med dobling av antall publikummere har overgått alt. Tilbakemeldingene fra publikum og massivt med lovord fra artister, samarbeidspartnere og presse gir oss energien til å gyve løs på 2020 som selvsagt skal bli enda bedre, sier festivalmanager Jarle Kvåle i en kommentar.

Årets utgave av festivalen åpnet med utsolgt konsert i Den Norske Opera & Ballet med Accept og Kringkastingsorkesteret.

Parallelt flyttet over 3.000 tilreisende gjester inn på den utsolgte festivalcampen, som sammen med 40.000 publikummere opplevde hele tre solfylte dager på Ekebergsletta, skriver arrangørene. Det opplyses også om at publikum kom fra hele verden hvor 51 ulike nasjoner ble representert og nasjonalt samlet festivalen gjester fra 352 kommuner.

LES OGSÅ: Norsk skrekkfilm på kinotoppen i USA.

GAFFA.no var selvsagt på plass på Ekebergsletta under Tons of Rock.

Les hvilke band vår utsendte skribent Henrik E. Lesjø mener sto for de musikalske høydepunktene på festivalen her.

Foto:Willy Larsen | GAFFA
Volbeat spilte på Tons of Rock denne sommeren.