Endelig samarbeid med Jack White og Jack Black

Jack White (i midten) samarbeider med Kyle Gass (til venstre) og Jack Black (til høyre) i Tenacious D.
De amerikanske artistene og navnebrødrene Jack Black og Jack White har endelig jobbet med en låt sammen.

Jack White, kjent fra White Stripes og The Raconteurs, hadde nylig besøk av kult-heltene Tenacious D i sitt ettertraktede studio Third Man Records i Nashville. Senere tok han de med seg hjem til sitt eget private studio i villaen sin.

Der ble det snekret sammen og spilt inn en låt. Det endelige resultatet er ikke kjent eller tilgjengelig enda, og det er uvisst om Jack White bidro som musiker eller bare produsent.

LES OGSÅ: – Vi vil ikke bli assosiert med de holdningene som forfektes gjennom Resett.

Navnemessig vil det være vanskelig å finne et bedre samarbeid enn Jack White og Jack Black. De to navnebrødrene er fargefattige i navnet, men definitivt fargerike som personer. Jack Black selv lanserer et mulig navn på samarbeidet, nemlig det åpenbare Jack Gray.

Tar oss med bak scenen

I en video Jack Black publiserte nylig får vi bli med han og Tenacious D både bak og på scenen, i tillegg til det omtalte besøket i Nashville hos Jack White. Videoen er på et drøyt kvarter, men du får se en hel del som normalt ikke når ut til fansen.

Tenacious D består av duoen Kyle Gass og Jack Black. De har nylig besøkt Norge og Oslo Spektrum, noe som fikk en heller lunken mottagelse hos vår anmelder Henrik E. Lesjø. Han delte ut 2 av 5 stjerner.

Her kan du se noen bilder fra den kvelden: